Royal Caribbean Cruises 2022

http://www.cruisetravelagency.com

Vi drømmer om sol, hvite strender og tropiske vibber i karbien, og vet dere får mange spørsmål om hva som gjelder av protokoller for de ulike cruisene. Vi er i kontinuerlig dialog med CDC og myndighetene. Husk at mye fortsatt kan endres. • For å hele tiden holde dere selv og kunden oppdatert på hva som er sist gjeldende informasjon er det viktig å bruke vårt Healthy Sail Center, da denne alltid vil være oppdatert fra Miami. • Healthy Sail Center Denne finner du under «Getting ready to cruise»på hjemmesiden til Royal Caribbean. • Vi har også fått et eget sales kit for generasjonsreiser i vår Marketing toolbox, bare send mail til markedsansvarlig Jennie jwilhsson@rccl.com, eller meg hvis dere ønsker tilpasset markedsmateriale. Kanskje noen heldige kjærester,barn eller barnebarn kan få en cruiseferie under juletreet i år…?